Algemeen Maatschappelijk Werk in Weert

Inwoners van de gemeente Weert zijn welkom in onze vestiging 
AMW-ML
Vogelsbleek 10
6001BE Weert
088-6560600

Spreekuren (zonder afspraak)

  • Maandag van 09.00 - 10.30 uur
  • Woensdag van 15.30-17.00 uur
  • Donderdag van 11.00-12.30 uur
Afspraak

Wil je op een andere dag of tijd langskomen? Bel ons voor een afspraak tussen 8.30-17.00 uur of vul dit formulier in.

Formele cliëntondersteuning
Het Algemeen Maatschappelijk Werk Midden-Limburg verzorgt de formele cliëntondersteuning voor de gemeenten Leudal, Nederweert en Weert. Lees er hier meer over.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kom Erbij Festival met leuke uitjes en bij uitstek geschikt om nieuwe mensen te ontmoeten.

Kom erbij tijdens het Kom Erbij Festival in Weert

Tijdens het Kom Erbij Festival van 22 september t/m 1 oktober organiseert Punt Welzijn samen met een aantal organisaties verschillende activiteiten. Deze Kom Erbij-activiteiten staan open voor alle inwoners van Weert. De activiteiten zijn een gezellig uitje, en bij uitstek een gelegenheid om nieuwe mensen te ontmoeten.
 
Vindt u het leuk om samen met anderen een rondje over de Weerter kermis te lopen, speelt u graag een kaart- of bordspelletje, vindt u het leuk om samen te zingen of wilt u gewoon een praatje maken onder het genot van een kopje koffie dan bent u van harte welkom bij de activiteiten tijdens het Kom Erbij Festival. Voor het volledige programma van het Kom Erbij festival kunt u op deze link klikken en dan het programmaboekje downloaden. Ook kunt u de informatie vinden op de website www.goedbezigweert.nu.
 
Uit onderzoek is gebleken dat meer dan een miljoen Nederlanders zich sterk eenzaam voelt. En al loopt de één meer risico op eenzaamheid dan de ander, iedereen kan op enig moment in zijn leven met eenzaamheid geconfronteerd worden. Maar eenzaamheid is ook een taboe-onderwerp. Eenzaamheid aanpakken doe je samen door oog voor elkaar te hebben. Door nieuwe contacten te leggen en bestaande contacten te versterken.
 
Ondermeer. Bibliocenter, RICK, Land van Horne en Brownies en Downies sluiten aan bij het Kom Erbij Festival om een bijdragen te leveren aan het bespreekbaar maken van eenzaamheid. 
 
Iedereen is welkom om een kijkje te komen nemen bij de verschillende activiteiten. Aanmelden is gewenst maar niet verplicht. Wilt u zich direct aanmelden voor één of meerdere activiteiten dan kunt telefonisch contact opnemen met Thomas Witjes (06-31937368), mailen naar t.witjes@puntwelzijn.nlof klikken op de volgende link: Kom Erbij Festival: aanmeldformulier