Cursus Lessen in geluk

Heb jij het gevoel dat het vaak tegenzit in het leven? Ben jij op zoek naar wat geluk is, maar weet je niet hoe en waar je dit kunt vinden? Ben je op zoek naar de lichtpuntjes in je leven? De cursus Lessen in geluk helpt jou hier richting aan te geven.
 
Doel
Het doel van de cursus is dat je (opnieuw) kennis maakt met wat voor jou geluk is en hoe je daar zelf zoveel mogelijk vorm en richting aan kunt geven. Met andere woorden: hoe kun je,  als het leven tegenzit, toch nog leren genieten van geluksmomenten

Hoe ziet de training er uit?
Het belang van geluk wordt ondersteund door de wetenschap. Uit onderzoek blijkt dat gelukkige mensen langer en gezonder leven.
In de cursus wordt uitgegaan van de principes van de positieve psychologie. Deze gaat in op  drie levensaspecten namelijk  om het leven zinvoller, leuker en echter maken.
  • Met zinvoller wordt bedoeld dat je dingen doet, waar je zelf achter kunt staan en die je belangrijk vindt.
  • Leukerhoudt in dat je je vaker prettig voelt.
  • Met echter wordt bedoeld dat je dingen doet op een manier die goed past bij wie jij bent. 
Tijdens de bijeenkomsten zullen deze levensaspecten uitgebreid behandeld worden.
De moeite van het proberen zeker waard; ‘’Wie niet waagt wie niet wint’’
 
Kennismakingsworkshop
Voorafgaand aan de cursus geven we een workshop lessen in geluk. De workshop is bedoeld ter kennismaking en als inleiding voor de groepsbijeenkomsten, die aansluitend zullen starten. Hierna worden 8 bijeenkomsten gepland.

Praktische zaken:
Op dit moment zijn de data nog niet bekend. U kunt zich wel aanmelden via cursus@amwml.nl U komt dan op een wachtlijst te staan. Er wordt t.z.t. contact met u opgenomen.

Kosten: deelname is gratis, aanmelden:  bel 088 - 656 06 00 of e-mail via cursus@amwml.nl