Lessen in geluk

Heb jij het gevoel dat het vaak tegenzit in het leven? Ben jij op zoek naar wat geluk is, maar weet je niet hoe en waar je dit kunt vinden? Ben je op zoek naar de lichtpuntjes in je leven?
Dan is er de mogelijkheid om deel te nemen aan de workshop: lessen in geluk. Deze workshop is bedoeld ter kennismaking en als inleiding voor de groepsbijeenkomsten, waar je samen met andere deelnemers kunt werken aan het vergroten en of versterken van je eigen geluk.

Doel
Het doel van de cursus is dat je (opnieuw) kennis maakt met wat voor jou geluk is en hoe je daar zelf zoveel mogelijk vorm en richting aan kunt geven. Met andere woorden: hoe kun je,  als het leven tegenzit, toch nog leren genieten van geluksmomenten
Het belang van geluk wordt ondersteund door de wetenschap. Uit onderzoek blijkt dat gelukkige mensen langer en gezonder leven.
In de cursus wordt uitgegaan van de principes van de positieve psychologie. Deze gaat in op  drie levensaspecten namelijk  om het leven zinvoller, leuker en echter maken.
  • Met zinvoller wordt bedoeld dat je dingen doet, waar je zelf achter kunt staan en die je belangrijk vindt.
  • Leukerhoudt in dat je je vaker prettig voelt.
  • Met echter wordt bedoeld dat je dingen doet op een manier die goed past bij hoe jij diep van binnen bent.
Tijdens de bijeenkomsten zullen deze levensaspecten uitgebreid behandeld worden.
De moeite van het proberen zeker waard; ‘’Wie niet waagt wie niet wint’’
 
Praktische zaken
  Roermond Weert
Workshop 10 september 2019 10 december 2019
Vervolgbijeenkomsten Worden gepland tijdens de workshop,  8 bijeenkomsten van twee uur Worden gepland tijdens de workshop,  8 bijeenkomsten van twee uur
Tijd 18.30 tot 20.30 uur 18.30 tot 20.30 uur
Waar AMW, Bredeweg 239d, 6043 GA Roermond * AMW, Vogelsbleek 10, 6001 BE Weert
Kosten Gratis Gratis
Aanmelden bel 088 - 656 06 00 of e-mail via cursus@amwml.nl bel 088 - 656 06 00 of e-mail via cursus@amwml.nl

* Tip voor als je met de auto komt: Je kunt parkeren op het parkeerdek naast het Medisch Centrum (achter de slagboom). Wij zorgen voor een uitrijkaart.