Lessen in geluk

Heb jij het gevoel dat het vaak tegenzit in het leven? Ben jij op zoek naar wat geluk is, maar weet je niet hoe je dit kunt vinden? Ben je op zoek naar de lichtpuntjes in jouw leven? Veel mensen komen op een punt waarbij dit steeds moeilijker wordt. Je zit niet lekker in je vel en voelt je steeds vaker terneergeslagen.

Iedereen verdient geluk in zijn leven, maar wanneer valt het dubbeltje eens jouw kant op?

Voor wie?
Deze training is voor alle inwoners van de gemeenten in Midden-Limburg die op zoek willen naar wat geluk voor hen betekent, positief in het leven willen staan en weer willen genieten van de geluksmomenten.

Doelstelling
Handvatten bieden om jouw geluksgevoel te vergroten en versterken.

Doel en inhoud van de training
Wat betekent geluk voor jou? En hoe kun je jouw eigen geluk creƫren, vormgeven en bijsturen? Hoe kun je, als het leven tegenzit, toch nog leren genieten van geluksmomenten?

Tijdens deze training helpen we je om jouw geluk (terug) te vinden. Het belang van geluk wordt ondersteund door de wetenschap. Uit onderzoek blijkt dat gelukkige mensen langer en gezonder leven. Iemand die gelukkig is, wil de wereld verkennen, vriendschappen verdiepen en nieuwe ervaringen opdoen. Geluk zorgt op die manier voor nieuwe prettige gebeurtenissen die je een fijn gevoel geven. Iedereen verdient dit geluk in zijn leven.

We gaan uit van de basisprincipes van positieve psychologie, namelijk het zinvoller, leuker
en echter maken van het leven.
  • Met zinvoller bedoelen we dat je dingen doet waar je zelf achter staat en
    die jij belangrijk vindt.
  • Leuker houdt in dat jij je vaker prettig voelt.
  • Met echter bedoelen we dat je dingen doet op een manier die werkelijk bij jou past.
Praktische zaken:
Op dit moment zijn de data nog niet bekend. U kunt zich wel aanmelden via: bel 088 - 656 06 00 of e-mail groepswerkamw@amwml.nl U komt dan op een wachtlijst te staan en men neemt t.z.t contact met u op.

Voor deze activiteit wordt geen eigen bijdrage gevraagd, 

Heb je interesse? Neem dan contact op via bovenstaande contactgegevens