Cursus Mindfulness

Zou je soms even geen somberheid, gepieker, angst of pijn willen ervaren?
Mindfulness helpt je om je aandacht te richten op het moment, op het hier en nu. Aandacht voor jezelf, voor je lichaam en je ademhaling.

Doel

Veranderen van denkpatronen, die vaak al lang een gewoonte zijn. Je kunt de situatie niet altijd veranderen, maar wel de manier waarop je er mee omgaat.

Hoe ziet de training er uit?

In de training leer je door meditatie en aandacht om te gaan met gedachten en gevoelens die zorgen voor angst, stress en pijn.

De training bestaat uit 8 bijeenkomsten van 2 uur. Daarnaast is thuis oefenen van belang, minstens een uur per dag, 6 dagen per week.
 
De training en het thuis oefenen vragen een aanzienlijke tijdsinvestering en inspanning. Realiseer je vooraf dat deelname alleen zinvol is wanneer je deze tijd kunt vrijmaken.

Kennismakingsworkshop

Voorafgaand aan de cursus geven we een workshop Mindfulness. De workshop is bedoeld ter kennismaking en als inleiding voor de groepsbijeenkomsten, die aansluitend zullen starten.

Voor de training heb je nodig:

  • een (yoga) matje
  • een dekentje
  • warme sokken
  • een kussentje
Voor de oefeningen thuis gebruiken we CD’s die je kunt lenen; hiervoor wordt €10 borg gevraagd.

Praktische zaken:
Op dit moment zijn de data nog niet bekend. U kunt zich wel aanmelden via cursus@amwml.nl U komt dan op een wachtlijst te staan. Er wordt t.z.t. contact met u opgenomen.

Deelname is gratis, aanmelden: bel 088 - 656 06 00 of e-mail via cursus@amwml.nl
 

Lukt het je niet om op bovenstaande datum, tijd en plaats deel te nemen? Maar wil je wel deelnemen aan de groep? Laat ons dat weten via bovenstaande contactgegevens.