Gespreksgroep Verder na echtscheiding

Heb je het voornemen om te scheiden, zit je in de scheidingsprocedure of ben je gescheiden? Veel vragen gaan door je heen: “ Hoe moet het nu verder en hoe pak ik de draad van mijn leven weer op?”
 
Een echtscheiding is een grote verandering in je leven. Zeker als er kinderen bij betrokken zijn. Ben jij de initiatiefnemer of juist niet? Hing de beslissing al lang in de lucht of kwam het besluit als een donderslag bij heldere hemel?
En dan de schok: er is een besluit gevallen met een heleboel gevolgen op verschillende levensgebieden. AMW-ML biedt je de gespreksgroep Echtscheiding.

Wat wordt besproken in een gespreksgroep

In deze gespreksgroep wissel je ervaringen met lotgenoten uit, deel je vragen en antwoorden rondom echtscheiding en ondersteun je elkaar in deze moeilijke periode. De gespreksgroep helpt jou je weg weer te vinden in je veranderde omstandigheden. De groep wordt begeleid door onze professionele maatschappelijk werkers.
De gespreksgroep bestaat uit 7 bijeenkomsten van twee uur.

Praktische zaken:

Op dit moment zijn de data nog niet bekend. U kunt zich wel aanmelden via cursus@amwml.nl U komt dan op een wachtlijst te staan. Er wordt t.z.t. contact met u opgenomen.

Deelname is gratis, aanmelden: bel 088 - 656 06 00 of e-mail via cursus@amwml.nl
 
Lukt het je niet om op bovenstaande datum, tijd en plaats deel te nemen? Maar wil je wel deelnemen aan de groep? Laat ons dat weten via bovenstaande contactgegevens.