Vertrouwen/zelfvertrouwen

Heb jij het idee dat je (te) veel voor anderen doet of dat jij je (te) afhankelijk voelt van de mening van anderen? Dan is er mogelijk sprake van een te kort aan vertrouwen; in jezelf en/of de ander. Zou je het graag anders willen doen, maar weet je niet hoe of waar te beginnen. Dan is er binnenkort de mogelijkheid om deel te nemen aan een workshop: vertrouwen/zelfvertrouwen. Deze workshop is bedoeld ter kennismaking en als inleiding voor de groepsbijeenkomsten, waar je samen met andere deelnemers kunt werken aan het vergroten van het zelfvertrouwen. Meerdere keren per jaar start de cursus op verschillende locaties.

Doel
Het doel van de cursus is dat je weer (opnieuw) durft te vertrouwen op jezelf en het vertrouwen in anderen wordt versterkt. Je wordt je bewuster van je eigen kracht en mogelijkheden en kunt nieuwe perspectieven zien. Dit bereik je o.a. door voor je mening uit durven te komen, zonder angst voor ruzie of afgewezen te worden. Je eigen grenzen te leren kennen en aan de ander aan te geven. Kortom: je leven wordt er aangenamer van omdat je dichter bij je (unieke) zelf komt te staan. De moeite van het proberen zeker waard. Wie niet waagt wie niet wint.

Praktische informatie

  Weert Roermond
wanneer 29-08-2018 van 18.30-20.30 uur 10-09-2018 van 19.00-21.00 uur
waar AMW, Vogelsbleek 10 in Weert AMW, Bredeweg 239d (in Medisch Centrum)
kosten gratis deelname gratis deelname
aanmelden bel 088-6560600 of
e-mail cursus@amwml.nl 
088-656 06 00 of
e-mail cursus@amwml.nl

Na een introductieworkshop worden 8 bijeenkomsten gepland, die aansluitend zullen starten.

Lukt het je niet om op bovenstaande datum, tijd en plaats deel te nemen? Maar wil je wel deelnemen aan de groep? Neem dan contact op via bovenstaande contactgegevens.