Liefde is een werkwoord

Het hebben en ouderhouden van een goede relatie is keihard werken. Vandaar de uitdrukking: liefde is een werkwoord.

Willen jullie de kwaliteit van de relatie verbeteren? Zijn jullie bereid te werken aan je eigen gedrag en houding? Willen jullie leren van andere koppels? En willen jullie een respectvolle relatie, waarin ruzie wordt gemaakt, maar zónder elkaar echt pijn te doen? Dan is deze training iets voor jullie.

Voor wie?
Deze training is voor koppels uit de gemeenten in Midden-Limburg die willen werken aan het creëren, verstevigen en uitbreiden van een liefdevolle en respectvolle relatie.

Doelstelling
Het praten over jullie relatie, en vooral je eigen aandeel hierin, waardoor jullie relatie liefdevoller en respectvoller wordt.

Inhoud en doel van de training
Jullie relatie is in de loop der jaren enorm veranderd. Ondanks alle goede voornemens het dit keer écht anders te doen, vallen jullie in herhaling. Jullie lijken steeds weer dezelfde ‘fouten’ te maken. Het gaat van kwaad tot erger en jullie komen er samen niet meer uit. Maar deze liefde is zo de moeite waard! En jullie willen voor elkaar knokken.

Onder deskundige begeleiding van het AMW-ML gaan jullie samen aan de slag. Tijdens de bijeenkomsten komen onder andere de volgende thema’s aan bod:
  • Communicatie
  • Verwachtingen, verlangens en wensen
  • Je eigen gedrag en houding in jullie relatie
  • Grenzen en compromissen sluiten
  • Intimiteit en seksualiteit
  • Plezier in de relatie vs. ruzie maken

Praktische zaken:
Op dit moment zijn de data nog niet bekend. U kunt zich wel aanmelden via: bel 088 - 656 06 00 of e-mail groepswerkamw@amwml.nl U komt dan op een wachtlijst te staan en men neemt t.z.t contact met u op.

Voor deze activiteit wordt geen eigen bijdrage gevraagd, 

Heb je interesse? Neem dan contact op via bovenstaande contactgegevens