Wij Mantelzorgers Roermond 2021

Wij Mantelzorgers Roermond  

Mantelzorg heeft veel gezichten. Het levert veel mooie momenten op, vol liefde en dankbaarheid. Maar het zorgen voor een naaste kan ook zwaar zijn. Om goed voor een ander te kunnen (blijven) zorgen, moet je ook goed voor jezelf zorgen. Veel mantelzorgers zoeken hierin hun weg. Hoe houd je de balans tussen zorgen voor een naaste en zorgen voor jezelf?

Voor wie?
Deze bijeenkomst is voor alle mantelzorgers, jong en oud, uit gemeente Roermond.

Doelstelling
Ervaringen uitwisselen met andere mantelzorgers uit Roermond en samen, soms lastige, onderwerpen bespreekbaar maken.

Inhoud en doel van de themabijeenkomst
Wij Mantelzorgers Roermond is er voor mantelzorgers, door mantelzorgers. Tijdens deze interactieve bijeenkomsten bespreken we iedere keer een ander, actueel, thema. Welke uitdagingen kom jij tegen in jouw dagelijks leven? Hoe ga jij daarmee om? Maar ook, hoe doen anderen dit? Onder begeleiding van deskundigen gaan jullie met elkaar in gesprek. Samen wisselen we ervaringen en tips uit.

Wij Mantelzorgers Roermond komen iedere derde dinsdag van de maand samen. Deze bijeenkomsten zijn vrijblijvend. Het thema van de maand wordt vooraf door de mantelzorgers zelf aangedragen. Welk thema zou jij willen bespreken?

 Wilt u van te voren nog contact met ons? Wij zijn bereikbaar op: 06-10768602 (Ria Wassenberg) of 06-89970639 (Savannah Offermans) of wijmantelzorgersroermond@amwml.nl.  

Praktische informatie:

  Roermond
Bijeenkomsten 2021  21-12-2021
Waar de Graasj, Knevelsgraafstraat 21, 6041 GP Roermond
Tijdstip 13.30 uur tot 15.30 uur
Kosten Voor deze activiteit wordt geen eigen bijdrage gevraagd
Minimum aantal deelnemers nvt

Is jouw Bordje Vol?
Tevens hebben we aanvullend op de bijeenkomsten Wij Mantelzorgers Roermond een aantal bijeenkomsten gepland op ons kantoor met maximaal 4 deelnemers, want als mantelzorger sta je altijd klaar voor een ander. Maar zorg je ook wel voor jezelf? Wil je meer inzicht in je situatie, en ontdekken hoe je je zorg kan delen? BordjeVol is een eenvoudige manier die je op weg helpt.

  Roermond
Bijeenkomst 2021  
Waar  
Tijdstip  
Kosten Voor deze activiteit wordt geen eigen bijdrage gevraagd
Aantal deelnemers nvt
Aanmelden Uiterlijk tot 1 week voordat de bijeenkomst begint!
Telefonisch of per mail: 
Ria Wassenberg: 06-10768602
Savannah Offermans: 06-89970639
Email: wijmantelzorgersroermond@amwml.nl