Mannen onder elkaar

Er wordt nogal wat van je verwacht als man. De maatschappij en (social) media creëren een bepaalde verwachting waar jij maar ‘even aan moet voldoen’: zelfverzekerd, stoer, succesvol, atletisch, enzovoorts.

Niet gek dat veel mannen een bepaalde druk en onzekerheid voelen. Er ontstaat een ideaalbeeld, maar is dit wel realistisch? En hoe ga je om met die druk op je werk, in je relatie en jouw sociale netwerk?

Voor wie?
Deze gespreksgroep is voor alle mannen uit de gemeenten in Midden-Limburg.

Doelstelling
Mannen handvaten bieden hoe om te gaan met de (sociale) druk.

Inhoud en doel van de gespreksgroep
In een wereld gedicteerd door social media, ideaalbeelden en verwachtingen ligt de lat hoog voor mannen. Tijdens deze gespreksgroep gaan we hier samen over in gesprek, gewoon als mannen onder elkaar. Je ontmoet andere mannen en deelt ervaringen uit. Je zult zien dat jij niet de enige bent in deze situatie.

Tijdens deze gespreksgroep leer je jouw eigen aandeel in te zien en het doorbreken van patronen. Met als doel: het vergroten van jouw eigen kracht. Onder begeleiding van deskundigen van het AMW-ML ga je in gesprek over belangrijke thema’s zoals;
  • Onzekerheid over bijvoorbeeld werk, lichaam en relatie
  • Grenzen aangeven en bewaken
  • Gesprek aangaan met je partner
  • Verwachtingen
  • Uiten van emoties
  • Gevoelens van eenzaamheid, boosheid en depressiviteit
  • Vervelende ervaringen uit het verleden
Ben jij niet echt een prater? Vind je het lastig als onderwerpen te persoonlijk worden? Geen probleem. Het luisteren naar de verhalen van anderen en onze deskundigen kan jou al helpen.

Praktische zaken:
Op dit moment zijn de data nog niet bekend. U kunt zich wel aanmelden via: bel 088 - 656 06 00 of e-mail groepswerkamw@amwml.nl U komt dan op een wachtlijst te staan en men neemt t.z.t contact met u op.

Voor deze activiteit wordt geen eigen bijdrage gevraagd, 

Heb je interesse? Neem dan contact op via bovenstaande contactgegevens