Hoe klim ik uit het coronadal?

De coronacrisis heeft onze tijd gevoelsmatig stilgelegd. Sinds een jaar worden onze levens gedicteerd door coronaregels en beperkende maatregelen. We moeten afstand houden tot elkaar en hebben weinig sociale contacten. Het is stil om ons heen, voor sommigen te stil.

Veel mensen beginnen te voelen dat de rek eruit is. Ze missen perspectief. Dat maakt onzeker, angstig, eenzaam en veroorzaakt stress. We zitten in een coronadal…

Tijd om eens stil te staan bij al die veranderingen in je leven, samen met anderen. Want praten helpt! Wat heeft de coronatijd jou gebracht, in negatieve maar ook positieve zin? En hoe kijk jij naar de toekomst?
 
Voor wie?
Deze bijeenkomst is voor alle inwoners van de gemeenten in Midden-Limburg die elkaar willen ontmoeten en uit het coronadal willen klimmen.
 
Doelstelling
Kansen en uitdagingen onderzoeken van deze coronatijd. We stimuleren om naar de (nabije) toekomst te kijken. Je komt in contact met anderen die ook zoekende zijn in deze tijd en stress ervaren door de coronacrisis.  Deelnemers kunnen ventileren en ervaringen delen.
 
Doel en inhoud van de themabijeenkomst
In deze bijeenkomst gaan we op zoek naar perspectief. Hoe kun je goed voor jezelf blijven zorgen in deze onzekere tijden?
Tijdens de bijeenkomst komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod:
  • Je bent niet alleen, maar samen met anderen
  • Je leert stressklachten te signaleren
  • Je leert met eenvoudige oefeningen hoe je stress kunt verminderen
  • Je leert hoe goed voor jezelf zorgen het verschil kan maken
  • Je krijgt deskundig advies en informatie
Praktische informatie
Op dit moment zijn de data nog niet bekend. U kunt zich wel aanmelden via: bel 088 - 656 06 00 of e-mail groepswerkamw@amwml.nl U komt dan op een wachtlijst te staan en men neemt t.z.t contact met u op.

Voor deze activiteit wordt geen eigen bijdrage gevraagd, 

Heb je interesse? Neem dan contact op via bovenstaande contactgegevens