Uitnodiging: 13 juli Bospop; Zin in een gezellig uitje met andere mantelzorgers?

In samenwerking met Bospop organiseert het Steunpunt Mantelzorg van Punt Welzijn een uitje naar dit alom bekende festival, speciaal voor mantelzorgers uit Weert.

Wat gaan we doen?
Bospop is een ouderwets gezellig pop-rockfestival dat dit jaar voor de 38ste keer zal plaatsvinden op 14 en 15 juli. Wat in 1980 begon als een kleinschalig festival voor met name regionale amateurbands op een doe het zelf podium is inmiddels uitgegroeid tot een muziekspektakel met bands van internationale allure dat een vaste plaats op de festivalkalender heeft verworven.

Op de vrijdagavond 13 juli voorafgaand aan dit weekend is de entree voor het festival gratis. Steunpunt Mantelzorg heeft May Steen benaderd die al jaren betrokken is bij de organisatie van Bospop. Zij kent alle ins en outs van het festival en kan van A tot Z vertellen hoe de voorbereiding verloopt en hoe het er op het festival aan toe gaat, zowel voor als achter de schermen. Daarnaast heeft Bospop speciaal voor mantelzorgers een aantal consumptiebonnen ter beschikking gesteld! Graag nodigen we je uit om met ons mee te gaan.
Aanmelden
Klik op de knop 'aanmelden'. Meld je snel aan want er zijn maar 50 plaatsen beschikbaar. Is er iemand die er voor jou is of helpt bij het zorgen voor een ander dan kan je ook twee personen opgeven. Je aanmelding wordt per mail bevestigd. Aanmelden kan tot 10 juli.
 
Aanmelden