Jaarlijks geld besparen met behulp van de VoorzieningenWijzer!

Welke zorg heb ik volgend jaar nodig? En wat is er dan wel of niet verzekerd? Het einde van het jaar komt in zicht. Dat betekent dat je kunt nadenken over een paar financiële zaken; zoals het kiezen van een zorgverzekering voor het komende jaar. Maar weet jij al welke zorgverzekering goed bij je past? Om hulp te krijgen bij het overstappen naar een passende zorgverzekering, biedt het Algemeen Maatschappelijk Werk Midden-Limburg in samenwerking met De VoorzieningenWijzer en Gemeente Weert en Gemeente Nederweert een gratis adviesgesprek aan.
 
 
Het kiezen van een passende zorgverzekering kan een lastige klus zijn. Je moet namelijk al een inschatting maken van jouw zorg voor het komende jaar, en bovendien wil je geen onnodige kosten maken. Daarbij wil je wel zeker weten wat wel of niet verzekerd is. Met veel verschillende zorgaanbieders en zorgverzekeringspakketten kan er veel op je af komen. Toch is het belangrijk om goed te kijken naar je verzekering en hier op tijd mee te beginnen. Zo weet je wat jou financieel te wachten staat en kun je straks zonder zorgen het nieuwe jaar in.
 
 
Gratis adviesgesprek
Met De VoorzieningenWijzer kun je in een persoonlijk gesprek met een adviseur kijken welke zorgverzekering het beste bij jou past. En dat is niet het enige: naast een zorgverzekering wordt er gelijk gekeken naar andere financiële onderwerpen. Bijvoorbeeld of je recht hebt op toeslagen of gemeentelijke regelingen, maar ook of jouw energiecontract nog aansluit op jouw situatie. Blijkt dat je ergens recht op hebt, of dat je beter kunt overstappen? Als je wilt, kan dit gelijk met de adviseur geregeld worden.
 
 
Besparen
Door samen met een adviseur te kijken naar je zorgverzekering, energiecontract en andere regelingen waar je recht op hebt, kan veel geld bespaard worden. Gemiddeld wordt er tot wel € 500,- per jaar bespaard per persoon.
 
 
Kom langs!
Kun jij hulp gebruiken bij het kiezen van een passende zorgverzekering of bij andere financiële zaken? Kom langs tijdens één van de inloopspreekuren. Je krijgt niet alleen antwoord op jouw vragen, maar indien nodig word je ook ondersteunt bij het overstappen.
 
Weert
Dinsdag 23 november van 09.00 tot 12.00 uur
Locatie: AMW-ML Vogelsbleek 10, Weert
 
Dinsdag 7 december van 09.00 tot 12.00 uur
Locatie: Buurtwinkel Wonen Limburg, Wilhelminasingel 175a, Weert
 
Dinsdag 21 december van 09.00 tot 12.00 uur
Locatie: AMW-ML Vogelsbleek 10, Weert
 
Nederweert
Donderdag 25 november van 10.00 tot 12.00 uur
Locatie: De Gunnerij, Lambertushof 2 Nederweert
 
Donderdag 9 december van 10.00 tot 12.00 uur
De Gunnerij, Lambertushof 2 Nederweert
 
 
 
Of maak een afspraak
Uiteraard kun je ook een afspraak maken. Dit kan telefonisch via 088-6560692 of per email via voorzieningenwijzer@amwml.nl. Meer informatie over De VoorzieningenWijzer vind je op www.datgeldtvoormij.nl