mindfulness mobile
Laden Evenementen

‘MET JE OGEN DICHT,
ZIE JE DINGEN ANDERS.’

‘MET JE OGEN DICHT,
ZIE JE DINGEN ANDERS.’

Mindfulness betekent leven in het nu, zonder afleiding en met volledige aandacht voor het heden. Je leeft intenser en bewuster door jouw aandacht te sturen naar dit moment. Zo kun je afstand nemen van de (negatieve) gedachten in jouw hoofd. Ook ben je in staat om je af te sluiten voor externe prikkels.

VOOR WIE?

Deze training is voor alle inwoners uit de gemeenten in Midden-Limburg die bewuster en intenser willen genieten van het hier en nu, minder energie willen besteden aan negatieve gedachten (piekeren) en rust en balans willen creëren in een druk leven.

DOELSTELLING

Bewust worden van het hier en nu om vervolgens te kunnen genieten van deze momenten.

DOEL EN INHOUD VAN DE TRAINING

Onze gedachten en gevoelens zijn bepalend voor onze reactie in verschillende situaties. Vaak gebeurt dit vanuit patronen, op de automatische piloot.

Tijdens deze training werken we samen aan het veranderen van denkpatronen die vaak al lang een gewoonte zijn. Je kunt de situatie niet altijd veranderen, maar wel de manier waarop je ermee omgaat. Door bewust bezig te zijn met jouw gedachten heb je aandacht voor jezelf, jouw lichaam en jouw ademhaling.

In deze training leer je door middel van meditatie en aandacht om te gaan met dagelijkse gedachten en gevoelens die o.a. zorgen voor angst, stress en pijn.

Deze training betreft een intensief programma waarbij je ook thuis zult moeten oefenen. De training is alleen effectief als je bereid bent om de benodigde tijd en energie te besteden. Voor de training heb je alleen een (yoga) matje, een dekentje, warme sokken en een kussentje nodig.

PRAKTISCHE INFO

 • De training bestaat uit:

  • een kennismakingsworkshop op 05-04-2024, waarin we kijken of deze training bij jou past;
  • 8 bijeenkomsten
  • oefeningen voor thuis, 6 dagen per week
 • Data bijeenkomsten:

  19-04 / 26-04 / 17-05 / 24-05 / 07-06 / 14-06 / 21-06 / 28-06

 • De groep bestaat uit minimaal 4 deelnemers.

 • Voor deze activiteit wordt geen eigen bijdrage gevraagd.

Deel dit met iemand!

Bel of mail onze professionals
Maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur

Telefoon: 088 – 656 06 00
info@amwml.nl

Vogelsbleek 10 | 6001 BE Weert