Laden Evenementen

‘Mantelzorg heeft veel gezichten. Het levert veel mooie momenten op, vol liefde en dankbaarheid. Maar het zorgen voor een naaste kan ook zwaar zijn.’

‘Mantelzorg heeft veel gezichten. Het levert veel mooie momenten op, vol liefde en dankbaarheid. Maar het zorgen voor een naaste kan ook zwaar zijn.’

Om goed voor een ander te kunnen (blijven) zorgen, moet je ook goed voor jezelf zorgen. Veel mantelzorgers zoeken hierin hun weg. Hoe houd je de balans tussen zorgen voor een naaste en zorgen voor jezelf?

VOOR WIE

Deze bijeenkomst is voor alle mantelzorgers, jong en oud, uit gemeente Roermond.

DOELSTELLING

Ervaringen uitwisselen met andere mantelzorgers uit Roermond en samen, soms lastige, onderwerpen bespreekbaar maken.

DOEL EN INHOUD VAN DE BIJEENKOMST

Wij Mantelzorgers Roermond is er voor mantelzorgers, door mantelzorgers. Tijdens deze interactieve bijeenkomsten bespreken we iedere keer een ander, actueel thema. Welke uitdagingen kom jij tegen in jouw dagelijks leven? Hoe ga jij daarmee om? Maar ook, hoe doen anderen dit? Onder begeleiding van deskundigen gaan we met elkaar in gesprek. Samen wisselen we ervaringen en tips uit.

Wij Mantelzorgers Roermond komen iedere derde dinsdag van de maand samen. Deze bijeenkomsten zijn vrijblijvend. Het thema van de maand wordt vooraf door de mantelzorgers zelf aangedragen. Welk thema zou jij willen bespreken?

Programma: een ontmoeting met goede kop koffie en aansluitend een korte kennismaking met mindfulness onder leiding van één van de trainers.

PRAKTISCHE INFO

  • Deze bijeenkomst vindt plaats op ons kantoor in Roermond: Bredeweg 239D.

  • Aanmelden vóór donderdag 15 juni via wijmantelzorgersroermond@amwml.nl.

  • Volgende data in 2023:

    15-08 / 19-09 / 17-10 / 21-11 / 19-12

    De locaties van deze data worden later bekend gemaakt.

  • Deze bijeenkomst wordt begeleid door maatschappelijk werkers Christianne Bombeeck en Ria Wassenberg. Heb je vragen? Neem contact met ons op via wijmantelzorgersroermond@amwml.nl of tel: 088 6560600.

  • Voor deze activiteit wordt geen eigen bijdrage gevraagd.

Deel dit met iemand!

Bel of mail onze professionals
Maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur

Telefoon: 088 – 656 06 00
info@amwml.nl

Vogelsbleek 10 | 6001 BE Weert