ZORGVERZEKERING VERGELIJKEN VOOR 2024!

ZORGVERZEKERING VERGELIJKEN VOOR 2024!

Welke zorg heb ik volgend jaar nodig? En wat is er dan wel of niet verzekerd? Het einde van het jaar komt in zicht. Dat betekent dat je kunt nadenken over een paar financiële zaken; zoals het kiezen van een zorgverzekering voor het komende jaar. Maar weet jij al welke zorgverzekering goed bij je past?

Om hulp te krijgen bij het overstappen naar een passende zorgverzekering, biedt het Algemeen Maatschappelijk Werk Midden-Limburg in samenwerking met De VoorzieningenWijzer en Gemeente Weert, Nederweert, Maasgouw en Roerdalen een gratis adviesgesprek.

Het kiezen van een passende zorgverzekering kan een lastige klus zijn. Je moet namelijk al een inschatting maken van jouw zorg voor het komende jaar, en bovendien wil je geen onnodige kosten maken. Daarbij wil je wel zeker weten wat wel of niet verzekerd is. Met veel verschillende zorgaanbieders en zorgverzekeringspakketten kan er veel op je af komen. Toch is het belangrijk om goed te kijken naar je verzekering en hier op tijd mee te beginnen. Zo weet je wat jou financieel te wachten staat en kun je straks zonder zorgen het nieuwe jaar in.

GRATIS ADVIESGESPREK

Met De VoorzieningenWijzer kun je in een persoonlijk gesprek met een adviseur kijken welke zorgverzekering het beste bij jou past. En dat is niet het enige: naast een zorgverzekering kan er ook gekeken worden naar andere financiële onderwerpen. Bijvoorbeeld of je recht hebt op toeslagen of gemeentelijke regelingen. Blijkt dat je ergens recht op hebt, of dat je beter kunt overstappen? Als je wilt, kan dit gelijk met de adviseur geregeld worden.

BESPAREN

Door samen met een adviseur te kijken naar je zorgverzekering en andere regelingen waar je recht op hebt, kan veel geld bespaard worden. Gemiddeld wordt er tot wel € 500,- per jaar bespaard per persoon.

VOOR WIE?

De VoorzieningenWijzer is er voor huishoudens in gemeente Weert, gemeente Nederweert en gemeente Maasgouw met een inkomen tot modaal (+/- 40.000 euro bruto per jaar).

KOM LANGS!

Kun jij hulp gebruiken bij het kiezen van een passende zorgverzekering of bij andere financiële zaken? Kom langs tijdens één van de inloopspreekuren. Je krijgt niet alleen antwoord op jouw vragen, maar indien nodig word je ook ondersteunt bij het overstappen.

Woensdag 06 december van 09.00 tot 11.00 uur
Buurtwinkel Wonen Limburg
Wilhelminasingel 175a, Weert

Donderdag 14 december van 13:00 tot 15:00 uur
Algemeen Maatschappelijk Werk Midden-Limburg
Vogelsbleek 10, Weert

Maandag 04 december van 13:00 tot 15:00 uur
Algemeen Maatschappelijk Werk Midden-Limburg
St. Antoniusplein 21-22, Nederweert

Donderdag 14 december 14:00 tot 15:30 uur
Brasserie Vrienden van de Peel
Aerthijsplein 3, Ospel

Donderdag 23 november van 13:00 tot 15:00 uur
Cultuurhuis Thorn
Wijngaard 8, Thorn

Woensdag 29 november 13:00 tot 15:00 uur
Bibliocenter Maasbracht
Suikerdoossingel 49, Maasbracht

Dinsdag 12 december 14:00 tot 16:00 uur
Gemeenschapshuis ‘t Leuke
Leukenstraat 6, Beegden

Woensdag 29 november 09 tot 11.00 uur
Dörpshoes De Beuk
Ingang Heerbaan 24, Posterholt

Woensdag 06 december 14.00 tot 16.00 uur
Dörpshoes De Beuk
Ingang Heerbaan 24, Posterholt

Woensdag 13 december 09.00 tot 11.00 uur
Dörpshoes De Beuk
Ingang Heerbaan 24, Posterholt

Uiteraard kun je ook een afspraak maken. Dit kan telefonisch via 088-6560692, per email via voorzieningenwijzer@amwml.nl of online via www.datgeldtvoormij.nl. Meer informatie over De VoorzieningenWijzer vind je hier.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacybeleid AMW-ML.
Ik Accepteer